MANOWAR VINE LA OST FEST 2012

Joey DeMaio a anunțat la conferința de presă ținută azi la Howard Johnson Hotel că trupa MANOWAR va fi headlinerul zilei de sâmbătă la OST FEST 2012 (15-17 iunie, Romexpo).

Foarte degajat si prietenos, faoimosul rocker și-a cerut scuze că nu poate dialoga cu presa în limba română pentru că preferă ca cele câteva cuvinte pe care a ajuns să le stăpânească să le utilizeze pe scenă, în timpul spectacolului. El a mai spus că și el, și trupa MANOWAR, sunt încântați să se întoarcă în România ca headlineri „adevărați” ai zilei de sâmbătă a OST FEST și să fim siguri că bâlbele organizatorice de data trecută nu vor mai avea loc.

Joey a mai anunțat că MANOWAR va lansa un album în exclusivitate mondială în Romania, cu ocazia OST FEST. El a glumit pe seama celor cinci ani necesari trupei pentru realizrea noului album comparându-l cu mâncarea dintr-un restaurant de cinci stele: nimeni nu intră într-un astfel de restaurant și se așteaptă ca mâncarea să sosească după cinci minute, a mai spus el. Nu cred că vreți să ascultați o muzică fast food, ci una premium. Primii 5000 de cumpărători care își vor cumpăra bilet pentru ziua a doua a festivalului vor putea downloada gratuit noul album MANOWAR.

Programul complet al festivalul va arăta așa:

15 iunie: OverKill; Dimmu Borgir; Motley Crue

16 iunie: Trooper; HollyHell; Europe; Manowar

17 iunie: Lake Of Tears; W.A.S.P.; Megadeth; Motorhead

Anunțuri

2 gânduri despre „MANOWAR VINE LA OST FEST 2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s