TOAMNA SE NUMĂRĂ SERIALELE

ABC

Betrayal o are în prim-plan pe Sara, o frumoasă fotografă, dar cu o căsnicie nefericită. Ea începe o toridă poveste de dragoste cu Jack, un avocat ce provine dintr+o familie foarte puternică.

SHIELDstory  Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D. – Misiunile Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division, organizaţia super-secretă de super-spioni care apelează la super-eroi pentru protejarea Terrei de invazia extratereştrilor. Serialul se integrează perfect în siajul lung-metrajelor marveliene și are o recuzită cu un design îngrijit și inspirat. Spiritul lui Whedon (Buffy, Firefly) e prezent și pregnant.

TheGoldbergs – Înainte de-a posta pe bloguri, de-a câștiga trofee la emisiuni teve și a apare alergia la alune a existat o epocă simplă numită anii 80.

TrophyWife – O fostă petrecăreață se pomenește cu o familie-instant după ce se îndrăgostește de un bărbat posesor a trei copii extrem de manipulatori și două foste neveste extrem de dispuse la a-i diseca fiecare mișcare.

Lucky7 – Ce-o să te faci dacă ai nenorocul de-a câștiga la loterie? Cum ți-ar schimba asta viața? În Lucky7 urmărim un grup de șapte angajați ai unei stații de benzină din Queens, care după ani de zile în care-au pus banii la comun pentru bilete loterie ajung să și câștige. Problema este că, deși banii ajung să rezolve problemele fiecăria dintre ei, tot ei tind să fărâmițeze legăturile de prietenie dintre ei.

BackInTheGame –  Terry Gannon, o mamă recent divorțată, ajunge să se mute cu tatăl demult înstrăinat – un fost jucător de baseball și actual înrăit băutor de bere. În pofida dorinței ei, Terry ajunge să antreneze echipa de juniori din care face parte și fiul ei și – treptat – se vede aspirată înapoi în lumea sportului unde jurase să nu se mai întoarcă.

 SuperFunNight – trei prietene cu un aspect nu toamai, hm, atrăgător sunt hotărâte să aibă parte de o vineri seară de neuitat. Nu, nu este o clonă de Sex and the City, ci probabil un serial la care se vor uita mai mult bărbații!

Once-Upon-A-Time-in-Wonderland_595_slogo1 Once Upon A Time in Wonderland – Într-un ospiciu din Anglia Victoriană, tânăra și frumoasa Alice povestește despre un tărâm straniu aflat de cealaltă parte a unei vizuini de iepure. Nu este un spin off al Once Upon A Time, dar are programată premiera în aceeași zi cu primul episod al celei de-a treia serii a acestuia.

NBC

Blacklist-spaderstare  TheBlacklist – Un asasin internațional, genial, se predă FBI-ului oferindu-se să ajute la neutralizarea unor teroriști și inamici publici de top numai în schimbul încredințării cazului unei tinere profiler abia ieșită din Quntico. DA, e foarte a la Tăcerea mieilor, dar pare destul de interesant – cel puțin după primul episod.

Ironside – Robert T. Ironside este un detectiv sexy și deștept, care-a ajuns în scaunul cu rotile, de unde birjărește o echipă pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri.

 WelcomeToTheFamily – Ciocnirea civilizațiilor (în mic :)) O familie latino și una albă sunt nevite să se suporte după ce copiii lor se îndrăgostesc și apare foarte repede o graviditate neașteptată. Și nu, nu e reclamă la Adria …

SeanSavesTheWorld – Sean trebuie să-și ia în primire sarcinile de tată al unei adolescente de 14 ani, care tocmai se mută la el, în timp ce la muncă trebuie să facă față unui șef extrem de temperamental. Dacă serialul va avea la fel de mult umor ca teaserul va fi un hit cu siguranță.

Michael J. Fox Show – O comedie inspirată de viața lui Michael J. Fox.

DRACULA-004 Dracula – Eu abia aștept acest serial (premiera în noiembrie), pentru că sunt un mare fan al lui Jonathan Rhys Meyers . Dracula ajunge la Londra pretinzând că este un antreprenor american ce dorește să aducă minunile științei moderne în societatea victoriană. În realitate, el plănuiește să se răzbune pe cei care i-au distrus viața cu secole în urmă. Un singur lucru îi poate dejuca planurile: se îndrăgostește de o femeie ce pare să fie reîncarnarea soției lui.

CBS

212_We-Are-Men-Poster-CBS  WeAreMen – Un tânăr descoperă camaraderia specific bărbătească după ce ajunge să locuiască cu trei indivizi mult mai experimentați decât el într-un complex de apartamente de închiriat pe timp redus. Un fel de Hangover serializat, cu mult mai puțină băutură și mult mai multe femei și dacă mai adaug că cei trei sunt interpretați de  Kal Penn, Jerry O’Connell și Tony Shalhoub Monk, people!)…

Mom – Christy, o mamă proaspăt dezalcoolizată, încearcă să-și refacă viața în… Napa Valley (un fel de Valea Călugărească+Huși+Drăgășani+Odobești+Pietroasele+toate celelalte zone viticole ale țării multiplicate de câteva ori și îngrămădite în același colț de hartă ;))

HOSTAGES  Hostages – o dramă cu suspans intens care-o pune pe câștigătoarea premiului Emmy Toni Collette, în rolul de chirurg de top, în centrul unei conspirații politice. Aceasta trebuie să facă față unei intense presiuni psihice când familia îi luată ostatec de cel ce pare un agent FBI renegat (Dylan McDermott) care-i cere să-l asasineze pe președinte în timpul unei operații.

TheMillers – Will Arnett îl interpretează pe Nathan Miller, un avocat recent divorțat, care încearcă re-adaptarea la viața de celibatar. Problemele maritale ale propriilor părinți tind să-i dea planurile peste cap.

TheCrazyOnes – Îl urmărește pe Zach Cropper, un copywriter plin de șarm și extrem de plin de el, care e angajat la o agenție de publicitate condusă de Simon (Robin Williams!!!) și de fiica acestuia, Sydney.

FOX

AlmostHuman– Într-un viitor nu foarte îndepărtat, echipe mixte de polițiști – umani și androizi – veghează la păstrarea legii și ordinii.

865_Sleepy-Hollow-Poster 

SleepyHollow – Ichabod Crane se ridică din mormânt, după 250 de ani, direct în zilele noastre pentru a deveni campionul luptei împotriva Apocalipsei. Primul episod a fost extrem de reușit, beneficiind și de o atmosferă gothică extrem de bine realizată, dar din păcate, al doilea episod al seriei a fost mai mult decât mediocru.

Să sperăm că o să-și revină și o să păstreze constant un nivel ridicat pentru că altfel Supernatural îl va mânca de viu 😉

Dads – Doi tipi de succes își văd viețile întoarse cu fundu-n sus când tații lor de coșmar se mută cu ei.

BrooklynNineNine– Poveștile unui grup de detectivi, cel puțin excentrici, din secția Brooklyn 99, New York . Viața lor boemă primește o dură lovitură când sosește noul comandant care venerează regulamentele.

The CW
TheOriginals – Spin-of al serialului Vampire Diaries, care se concentrează pe familia originară de vampiri. Primul episod e programat să fie difuzat simultan cu primul episod al seriei 5 din Vampire Diaries.

The-Tomorrow-People-Promotional-Cast1  TheTomorrowPeople – Povestea a mai multor adolescenți care reprezintă următorul stadiu al evoluției umane. Ei posedă puteri extrasenzoriale, inclusiv abilitatea de-a se teleporta și comunicarea telepatică între ei. Bineînțeles că sunt urmăriți de niște „răi”.

REiGN  Reign – După prezentarea Tudorilor și a Războiului Rozelor (The White Queen), iată că avem parte și de cronica accederii la tron a Mariei Stuart, regina Scoției, de la sosirea ei din Franța la cincisprezece ani și încoronarea prințului Francis. Serialul dezvăluie istoria secretă a supraviețuirii la Curtea Franței prin păienjenișul de comploturi și forțe obscure, într-o lume a intrigilor sexuale.

 

 

 

 

Showtime (USA)

„Masters of Sex” – William Masters și Virginia Johnson sunt cunoscuți ca pionieri ai cercetării sexualității umane.  Lucrările lor i-au propulsat dintr-o viață umilă în Midwest pe coperta revistei Time.
Creat de Michelle Ashford și bazat pe biografia lui Thomas Maier: Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson.

Anunțuri

6 gânduri despre „TOAMNA SE NUMĂRĂ SERIALELE

  1. Nu că i-aș ține partea lui Sorin (prietenii știu de ce, inclusiv el! 🙂 ) dar unde e articolul despre Masters of Sex? Doar dacă n-am chiorât definitiv între timp, nu cred că există în cuprinsul articolului…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s